Veegmachine aanschaffen, waar op letten?

Er zijn veel aspecten die u goed moet bekijken bij een veegmachine. Zeker omdat er vele aanbieders zijn die mooi ontworpen veegmachines aanbieden. Uiterlijk is niet het belangrijkste. De techniek onder de motorkap is nog belangrijker! Daar onderscheiden onze veegmachines (Dulevo en HD industrial) zich mee.

Kortom wij nodigen u uit onderstaande punten te vergelijken:

  • Degelijkheid onder de motorkap: De grotere merken, zoals Dulevo en HD industrial, maken gebruik van een veel sterker chassis en van gerenommeerde merken voor de hydrauliek en verbrandingsmotoren.
  • Stalen of kunststof container: De veegmachines van Dulevo en HD industrial zijn standaan kwam.
  • Een paneelfilter of een polyester stofdoekfilter: Een paneelfilter wordt gebruikt in de “goedkopere” veegmachines. Deze filters moeten gemiddeld één keer per jaar vervangen worden. Daarnaast verzadigen paneelfilters sneller. Het polyester stofdoekfilter is veel sterker dan een paneelfilter. Daarnaast gaat dit filter langer mee dan de veegmachine zelf. Kortom geen kosten meer aan het filter, als u deze goed onderhoud.
  • Aandaard een hydrauliekmotor.
  • Aandaard alles aangedreven middels hydrauliek. Dit is uiteraard betrouwbaarder en krachtiger dan een v-snaar of een elektromotor.

 

Veegmachine demonstratie

U kunt ons ook uitnodigen voor een demonstratie van een veegmachine. Wij kunnen u dan ook de kwaliteit van onze machines laten zien. U kunt contact opnemen met onze organisatie op telefoonnummer 0518 402247 of door op de onderstaande knop te klikken en uw gegevens achter te laten.