Elektrisch verwarmde hogedrukreiniger voor Brand Equipment

Probleemstelling

Is er een milieuvriendelijkere manier om de machines schoon te spuiten? Is elektrisch verwarmen haalbaar?

Oplossing

Onze klant “Brand Equipment BV” gaat voor groen met de elektrisch verwarmde hogedrukreiniger.

Brand Equipment heeft onlangs geïnvesteerd in de PLANTMASTER E4 (200 bar/15 liter per minuut), een elektrische hogedrukreiniger die warm water gebruikt voor het reinigen van machines in hun werkplaats. Deze reiniger vervangt hun oude dieselgestookte hogedrukreiniger en biedt vele voordelen. De PLANTMASTER 200/15 is duurzaam, milieuvriendelijk, efficiënt, hygiënisch en eenvoudig in gebruik.

Dankzij deze hogedrukreiniger kunnen zij hun machines op een duurzame en milieuvriendelijke manier industrieel reinigen. De PLANTMASTER 200/15 heeft een werkdruk van 200 bar en verbruikt 15 liter spoelwater per minuut. Bovendien beschikt deze reiniger over een interne warmwatertank van 375 liter, gemaakt van roestvrij staal en geïsoleerd, waardoor zij langdurig professioneel gebruik kunnen maken van de stoomcleaner.

De PLANTMASTER 200/15 is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Het apparaat stoot namelijk geen uitlaatgassen uit, wat het een schoner alternatief maakt voor traditionele professionele hogedrukreinigers. Bovendien heeft de hogedrukreiniger minder onderhoud nodig, wat tijd en geld bespaart.

Onze klant heeft bewust gekozen voor een duurzame, milieuvriendelijke en efficiënte manier om hun machines in de werkplaats te reinigen, omdat zij zich willen inzetten voor een betere wereld. De PLANTMASTER 200/15 heeft unieke eigenschappen die goed zijn voor mens, dier en milieu:

  • Minder CO2-uitstoot
  • Minder afvalstoffen
  • Minder waterverbruik
  • Gezonde werkomgeving

Door deze investering zetten zij de eerste stappen naar een wereld die beter in balans is wat betreft mens, milieu en economie.

OVERIGE:

 

< Referenties overzicht

Waarom wij hebben gekozen om op een duurzame, milieuvriendelijke en efficiënte manier onze machines in de werkplaats te reiniging? "Omdat wij ons steentje willen bijdragen aan een duurzamere wereld" Brand Equipment BV