Straatveegmachine gemeente Geetbets (België)

Probleemstelling

Twee type straatveegmachines zijn er op de markt. Namelijk het bekende “zuig-systeem” van Ravo, Bucher, Schmidt en het wat onbekendere Dulevo “mechanisch-vacuum-systeem”. Welke is nou eigenlijk het beste voor onze gemeente?

 

Oplossing

HD van Dijk, een Nederlands bedrijf, is trots om te melden dat het recent aan gemeente Geetbets (België) een unieke straatveegmachine / veegwagen heeft geleverd. Gemeente Geetbets heeft de keuze gemaakt voor de Dulevo “mechanisch-vacuum” straatveegmachine, en deze grondig vergeleken met de traditionele zuig-straatveegmachines.

De unieke Dulevo “mechanisch-vacuum” straatveegmachine biedt verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele machines. Ten eerste is deze twee tot drie keer sneller dan traditionele veegmachines (Ravo, Bucher, Schmidt), waardoor de veegklus sneller en efficiënter geklaard kan worden. Daarnaast leidt dit ook tot minder onkruidgroei, aangezien de voedingsbodem vaker weggeveegd wordt. Bovendien is de machine uit te rusten met een zware onkruidborstel, waardoor zelfs het meest hardnekkige onkruid gemakkelijk verwijderd kan worden. Ook kan deze machine vegen zonder water, wat beter is voor het milieu en daardoor kan de machine zelfs vegen in de winterperiode.

Een ander groot voordeel van deze straatveegmachine is de mogelijkheid om grovere materialen zonder verstopping te vegen. Hierdoor is de machine ook geschikt voor het verwijderen van zwaardere verontreinigingen zoals bladeren, takken en andere grovere afvalstoffen.

Kortom, door de unieke eigenschappen van de Dulevo “mechanisch-vacuum” straatveegmachine is gemeente Geetbets verzekerd van een snelle, efficiënte en duurzame oplossing voor het vegen van de openbare ruimtes. HD van Dijk is trots om deze unieke en hoogwaardige straatveegmachine te kunnen leveren aan gemeente Geetbets en ziet uit naar de samenwerking.

OVERIGE:

 

 

< Referenties overzicht

Sneller vegen en daardoor minder onkruid in de gemeente Roland Strouven