Onze toplijn in straatreinigingsmachines

Wilt u door unieke reinigingsmachines uw duurzaamheidsdoelstellingen realiseren?

De duurzame oplossingen van HD van Dijk uiten zich in een aantal unieke straatreinigingsmachines welke al decennialang succesvol draaien in Nederland. Volledig elektrisch of groengas (CNG) aangedreven straatveegmachines waarmee u de gehele dag kunt vegen.

Unieke straatveegmachines waarmee u dubbele veegkilometers per dag kunt behalen. Waarmee u gevaarlijk fijnstof (PM10) gegarandeerd opvangt en de onkruid-voedingsbodem goed verwijdert.

HD van Dijk is officieel importeur van Dulevo Fayat in Nederland.

Dulevo Fayat

Onze Straatveegmachines Advies op maat

Ontdek onze Straatveegmachines

HD van Dijk staat garant voor een unieke, duurzame en productieve straatveegmachine en is exclusief importeur van het merk Dulevo. De machines zijn verkrijgbaar volledig elektrisch, hybride-, aardgas- of diesel-aangedreven. Een zwerfafval veegmachine en hogedruk spoelwagen vullen het unieke gamma aan.

Referenties zijn o.a. : Rotterdam, Roteb Lease, A-Garden & Netwerk (Dordrecht), Saver Roosendaal, Circulus-Berkel Apeldoorn, Haren (Gn).

De straat veegwagens Dulevo D3 en D6 van Dulevo vegen de straten schoon zonder water, vegen 2 keer sneller dan de concurrentie, hebben geen last van verstoppingen en de minste PM10 stofuitstoot. Kortom, wanneer u een professionele straatveegmachine zoekt zonder vervelende verstoppingen en minimale uitstoot van PM10 is een Dulevo de veegmachine voor uw bedrijf, instelling of gemeente.

De Dulevo straatreinigingsmachines zijn bekend geworden in Nederland door het unieke veegprincipe, namelijk het mechanisch vacuüm veegprincipe. Dit principe is gebasseerd op een walsborstel onder de gehele breedte van de straatveegmachine. Deze veegt het vuil op de jacobsladder. Deze transporteert het vuil met hoge snelheid omhoog en vult de vuilcontainer. Het PM10 fijnstof en vuil wordt gelijktijdig door het vacuümsysteem opgenomen. Het gepatenteerd filtersysteem in de veegwagen vangt het PM10 fijnstof en eindigt de complete veegcyclus.

Het grote voordeel van een mechanisch vacuum straatveegmachine is dat de machine 2 keer zo snel veegt, minder water verbruikt en niet meer verstopt raakt. Daardoor kunt u meer veegrondes per jaar doen binnen de gemeente.

Ook heeft Dulevo een aantal straatveegmachine modellen met het zogenoemde zuigprincipe. De veegmachine met dit veegprincipe zuigt het vuil op door een zuigbuis. Kenmerken van dit principe zijn: het altijd water nodig hebben om te vegen, vaker verstoppingen in de zuigmond en zuigbuis. Zuigprincipe veegmachines zijn wel veel wendbaarder.

HD van Dijk profiteert van zijn jarenlange ervaring op het gebied van straatveegmachines. Door deze ervaring binnen de branche kan HD van Dijk u professioneel adviseren en begeleiden in het aankoopproces.

U bent ook van harte uitgenodigd om de officiële site van Dulevo te bekijken. Wilt u een machine demonstratie hebben, neem dan contact met ons op.

onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5!

Dat duurzaamheid en efficiënt werken bij Brand Equipment hoog in het vaandel... Lees meer >

9

Dick Klok cultuurtechniek bespaard geld en maakt veel duurzamer hun machinepark... Lees meer >

8

HD van Dijk, een Nederlands bedrijf, is trots om te melden dat het recent aan gemeente... Lees meer >

8

Voor het reinigen van de vloer werd er naar een oplossing gezocht om de arbeidstijd... Lees meer >

9.5

Van der Lee interieurbouw vof is een meubelmakerij / interieurbouwer met 8 enthousiaste... Lees meer >

8,5

Wiggers Vleeswaren produceert al sinds de jaren 50 de originele Twentsche bakleverworst... Lees meer >

8,5

De HD Coynco Basic 25 stofzuiger is zeer compact en heeft slechts een gewicht van... Lees meer >

9

Door de sterk vervuilde vloeren, verschillende type vloeren, aluminiumsplinters... Lees meer >

9.5

Voor het reinigen van de vloeren van kantoren en de training ruimtes had het schoonmaakbedrijf... Lees meer >

9.5

Voor de vervanging van de zit schrobmachine was Distrivers Hoogeveen op zoek naar... Lees meer >

9.5