Elektrisch verwarmde hogedrukreiniger voor loonwerker

Probleemstelling

Van de bestaande diesel gestookte stoomcleaner was de boiler kapot. Of repareren of een nieuwe hogedrukreiniger? Is volledig elektrisch inmiddels haalbaar? Kan die de temperatuur van minimala 60 graden wel halen?

Oplossing

Gekozen is voor de volledig elektrisch verwarmde hogedrukreiniger, type Plantmaster E4 met 200 bar werkdruk en 15 liter per minuut spoelwater. Tijdens de test, met de 32 Ampere versie, dat de temperatuur tussen de 55 en 80 graden blijft voor een zeer lange tijd!

De stoomcleaner is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Het elektrische verwarmingsproces produceert geen uitlaatgassen, waardoor het een schoner alternatief is voor de traditionele hogedrukreinigers. Het verminderde onderhoud betekent ook minder tijd en geld nodig om het apparaat in goede werkende staat te houden.

Deze hogedrukreiniger is ook zeer gebruiksvriendelijk. De gebruiker hoeft geen speciale opleiding of training te volgen om hem te bedienen. Er is gekozen voor een stationaire opstelling. De hogedrukreiniger kan gewoon binnen staan!

In conclusie, de unieke elektrisch verwarmde hogedrukreiniger is een uitstekend alternatief voor de traditionele gasgestookte of dieselgestookte hogedrukreinigers. Het is duurzaam, milieuvriendelijk, efficiënt, hygiënisch en eenvoudig te gebruiken. Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige hogedrukreiniger, dan is deze stoomcleaner zeker een overweging waard.

 

OVERIGE:

 

< Referenties overzicht

Warmer en krachtiger tijdens de demonstratie, dan ik had verwacht. Eigenaar Klok