Onze toplijn in DULEVO veegmachines

Wilt u een machine die krachtiger en robuuster is?

Een veegmachine voor elke situatie in diverse soorten en maten. De machines zijn verkrijgbaar vanaf €2.895,- Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een zit- of een handveegmachine. HD van Dijk is leverancier en importeur van het Italiaanse a-merk Dulevo. Een fabrikant van betrouwbare en kwalitatief hoogstaande veegschrobmachines. De machines staan bekend om de goede en robuuste opbouw. Dit heeft voor u als gebruiker het resultaat, dat u kunt vertrouwen op uw veegcombinatie. Wilt u grote bedrijfshallen schoonhouden, kleinere ruimtes maar toch een wendbare machines of heeft u een bepekt budget? HD van Dijk helpt en kan u adviseren in elke situatie. Door de ruime ervaring, het leveren van 1.100 veegcombinaties en het landelijk netwerk staan wij voor u klaar.

Keuze veegmachines

Afhankelijk van diverse factoren zijn er verschillende reinigingsmachines die het perfecte resultaat kunnen leveren. Voor het vegen van kleinere oppervlaktes kunt u bijvoorbeeld het beste een handveegmachine gebruiken, terwijl juist voor de grotere oppervlaktes een zitveegmachine geschikt is. Afhankelijk van uw situatie maakt HD van Dijk een gedegen advies of geeft een demonstratie bij u op locatie.

Degelijkheid en betrouwbaarheid

Er zijn vele aspecten die een rol spelen bij de aanschaf van een veegmachine, zeker omdat er veel leveranciers zijn waarbij het ontwerp een belangrijke rol speelt. In dit geval is uiterlijk niet het belangrijkste aspect maar juist degelijkheid en betrouwbaarheid. Op dit gebied onderscheiden de veegmachines van Dulevo zich ten opzichte van de concurrentie. Met Dulevo bent u zeker van degelijkheid onder de motorkap, een goed reinigingsresultaat en een (jarenlange) betrouwbare partner in het reinigen.

Veegmachines helpen u grote oppervlaktes schoon en werkbaar te houden. Daarom leveren wij A+ merk veegmachines die slim en solide gebouwd zijn. Veilig en duurzaam. Al meer dan 33 jaar leveren we machines die het gemiddeld 10 jaar volhouden!

Onze Veegmachines Advies op maat

Ontdek onze Veegmachines

Veegmachine aanschaffen, waar op letten?

Er zijn veel aspecten die u goed moet bekijken bij een veegmachine. Zeker omdat er vele aanbieders zijn die mooi ontworpen veegmachines aanbieden. Uiterlijk is niet het belangrijkste. De techniek onder de motorkap is nog belangrijker! Daar onderscheiden de veegmachines van Dulevo zich mee.

Kortom wij nodigen u uit onderstaande punten te vergelijken:

Hoe werkt een veegmachine?

Een veegmachine vervangt in wezen de bezem en het veger en blik om het vuil vervolgens van de grond te halen. Een veegmachine veegt het vuil met een zijborstel, of twee zijborstels het vuil van de kanten voor de machine. Vervolgens komt het vuil bij de hoofdborstel (grote borstel in het midden van de machine) aan. Deze veegt het vuil in de opvangbak/ container.

Welke verschillen zijn er dan tussen veegmachines?

Veegmachine met het veger en blik principe:Het vuil wordt in tegengestelde richting van de rijrichting opgeveegd. Daarna werpt de hoofdborstel het vuil direct in vuilvergaarbak. De hoek die het vuil moet afleggen van de vloer tot in de vuilbak is +/- 15 graden. Hierdoor kan de borstel met een laag toerental vegen. De vuilbak wordt voor +/-70% gevuld.

Veegmachine met het over de kop principe:Het vuil wordt in tegengestelde richting van de rijrichting opgeveegd. Daarna werpt de hoofdborstel het vuil over zichzelf naar achteren in de vuilvergaarbak. De hoek die het vuil moet afleggen van de vloer tot in de vuilbak is +/- 230 graden. Hierdoor is een hoog toerental nodig. De vuilcontainer wordt voor +/- 90% gevuld.

Onderhoud veegwagen?

Iedere machine heeft onderhoud nodig: 

Iedere veegmachine heeft onderhoud nodig. De ene meer dan de andere. Dit hangt sterk af van merk. Uzelf kan door een logische analyse veel op onderhoudskosten besparen. De belangrijkste aspecten waar u op kunt letten:

 

Wat zijn de voornaamste slijtdelen van een veegzuigmachine?

Hoe is de eerste veegmachine ontstaan?

 Dulevo veegmachine

Wij zijn al sinds 2000 importeur van het bekende merk Dulevo.

Zoekt u een veegmachine voor buiten? Lees dan deze blog over de buiten veegmachines

Veegzuigmachine demonstratie

U kunt ons ook uitnodigen voor een demonstratie van een veegmachine. Wij kunnen u dan ook de kwaliteit van onze machines laten zien. U kunt contact opnemen met onze organisatie op telefoonnummer 0518 402247 of door op de onderstaande knop te klikken en uw gegevens achter te laten.

onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5!

Dat duurzaamheid en efficiënt werken bij Brand Equipment hoog in het vaandel... Lees meer >

9

Dick Klok cultuurtechniek bespaard geld en maakt veel duurzamer hun machinepark... Lees meer >

8

HD van Dijk, een Nederlands bedrijf, is trots om te melden dat het recent aan gemeente... Lees meer >

8

Voor het reinigen van de vloer werd er naar een oplossing gezocht om de arbeidstijd... Lees meer >

9.5

Van der Lee interieurbouw vof is een meubelmakerij / interieurbouwer met 8 enthousiaste... Lees meer >

8,5

Wiggers Vleeswaren produceert al sinds de jaren 50 de originele Twentsche bakleverworst... Lees meer >

8,5

De HD Coynco Basic 25 stofzuiger is zeer compact en heeft slechts een gewicht van... Lees meer >

9

Door de sterk vervuilde vloeren, verschillende type vloeren, aluminiumsplinters... Lees meer >

9.5

Voor het reinigen van de vloeren van kantoren en de training ruimtes had het schoonmaakbedrijf... Lees meer >

9.5

Voor de vervanging van de zit schrobmachine was Distrivers Hoogeveen op zoek naar... Lees meer >

9.5