Mooie toekomst voor Dulevo

Fayat neemt Dulevo over

Dulevo wordt onderdeel van Fayat Environmental Solutions (FES). Met de komst van Dulevo, met name door hun uitstekende reputatie en professionele kennis op gebied van mechanische veegmachines, versterkt FES haar marktpositie in het industriële segment.

Het productassortiment van Dulevo is een mooie aanvulling op het huidige aanbod van producten – RAVO, Mathieu, Scarab – en maken van FES een – One Stop Sweeper Shop – met een gevarieerd en compleet aanbod van veegmachines.

Met de overname van Dulevo is FES wereldleider in veegoplossingen. Ook brengt Dulevo een extra bron van expertise mee. Door uitwisseling van kennis en de afstemming van bedrijfsprocessen kunnen de bedrijven van elkaar leren en de samenwerking versterken, zodat maximale service aan de klant kan worden geboden. De overname omvat alle sales- en service activiteiten van Dulevo International als ook het eigendom van alle kantoorgebouwen en productiefaciliteiten in Noord-Italië.

Voor Jean-Claude Fayat, CEO van Fayat Group, betekent deze overname vooral een kans om meer voordelen te kunnen bieden aan zowel dealers als eindgebruikers:

“Wij zijn erg blij Dulevo te kunnen verwelkomen binnen de groep. Dulevo zal ons aanbod uitbreiden met mechanische en elektrische veegmachines en zal onze groei versnellen in een aantal geografische gebieden. Wij zullen meer waarde creëren voor de klant. Wij zullen gebruik maken van de expertise en aanvullende technologieën met ons portfolio om continu oplossingen te ontwikkelen die aansluiten op de wensen van de klant, vandaag en in de toekomst.”

 

 

 

< Nieuwsoverzicht