Onze toplijn in hogedrukreinigers

Wilt u een hogedrukreiniger van industriële kwaliteit?

Onze hogedrukreinigers zijn speciaal ontworpen voor intensief en industrieel gebruik. Met minder nemen we niet genoegen! Daarom kunnen wij met de ruim 33 jaar ervaring oprecht zeggen dat u echt een professionele hogedrukreiniger ontvangt.

Iedere hogedrukspuit/ hogedrukreiniger is professioneel opgebouwd, heeft speciale elektromotor met een laag toerental (1450 rpm) en total stop systeem. Dit zorgt ervoor dat de motor uitgeschakeld wordt wanneer de machine niet in gebruik is.

Een professionele hogedrukreiniger is te verkrijgen vanaf €962,- Onze industriële hogedrukreinigers kunnen met verschillende soorten vuil omgaan. In welke zware omstandigheden de hogedrukspuit ook moet presteren, bij HD van Dijk hebben we een passende oplossing.

Keuzehulp:

Onze Hogedrukreinigers Advies op maat

Ontdek onze Hogedrukreinigers

Zoekt u een professionele hogedrukreiniger? HD van Dijk levert ze in veel soorten en maten. Hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar vanaf €962,- Doordat wij al meer dan 33 jaar gespecialiseerd zijn in reinigingsoplossingen, is HD van Dijk uw partner in reinigingsoplossingen.

U kunt met de hogedrukreinigers grote, hardnekkig vervuilde oppervlakken grondig en ergonomisch reinigen. Om hiervoor de juiste keuze te maken, kunnen onze specialisten u helpen. Neemt u daarom gerust contact op. Compact, praktisch, robuust en gemakkelijk te hanteren. Hogedrukreinigers van HD van Dijk zijn ideaal voor professionals. Ook voor bedrijven waar de kwaliteit van de reiniging een belangrijke factor is. De hogedrukreinigers zijn onder andere ontworpen om ten eerste het brandstofverbruik en ten tweede uitstoot te verminderen.

HD van Dijk is importeur van het gerenommeerde merk Mazzoni.  Reeds vanaf 1969 is deze producent is van hogedrukreinigers, boilers en pompen. Minimale milieu-impact met de zoektocht naar de ultieme kwaliteit en effectiviteit van het product: dat zijn de pijlers van het bedrijf Mazzoni. Daardoor heeft Mazzoni vanaf de beginjaren zich gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Om die reden zijn de hogedrukreinigers geschikt voor industrieel en professioneel gebruik. Met kantoren in zowel Europa en verschillende landen in Azië, Afrika, Oceanië en Amerika.

Waar onderscheid Mazzoni zich in t.o.v. andere merken?

De ingenieurs bij Mazzoni kiezen alleen het beste voor hun klanten. Zowel keramische zuigers voor hogedrukpompen alsook standaard elastische koppeling in alle hoogwaardige elektromotoren,. Daarnaast ketels met een spoeldikte van 2,7 mm, resinated electronic boards, bypass klep met externe microschakelaar en vele andere details die ons product uniek maken in de markt.

Advies over welke hogedrukreiniger geschikt is voor uw situatie? Contact één van onze adviseurs voor meer informatie.

onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5!

Dat duurzaamheid en efficiënt werken bij Brand Equipment hoog in het vaandel... Lees meer >

9

Dick Klok cultuurtechniek bespaard geld en maakt veel duurzamer hun machinepark... Lees meer >

8

HD van Dijk, een Nederlands bedrijf, is trots om te melden dat het recent aan gemeente... Lees meer >

8

Voor het reinigen van de vloer werd er naar een oplossing gezocht om de arbeidstijd... Lees meer >

9.5

Van der Lee interieurbouw vof is een meubelmakerij / interieurbouwer met 8 enthousiaste... Lees meer >

8,5

Wiggers Vleeswaren produceert al sinds de jaren 50 de originele Twentsche bakleverworst... Lees meer >

8,5

De HD Coynco Basic 25 stofzuiger is zeer compact en heeft slechts een gewicht van... Lees meer >

9

Door de sterk vervuilde vloeren, verschillende type vloeren, aluminiumsplinters... Lees meer >

9.5

Voor het reinigen van de vloeren van kantoren en de training ruimtes had het schoonmaakbedrijf... Lees meer >

9.5

Voor de vervanging van de zit schrobmachine was Distrivers Hoogeveen op zoek naar... Lees meer >

9.5