Veegmachine

Een veegmachine voor elke situatie in diverse soorten en maten. De machines zijn verkrijgbaar vanaf €2.895,- Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een zit- of een handveegmachine. HD van Dijk is leverancier en importeur van het Italiaanse a-merk Dulevo. Een fabrikant van betrouwbare en kwalitatief hoogstaande veegschrobmachines. De machines staan bekend om de goede en robuuste opbouw. Dit heeft voor u als gebruiker het resultaat, dat u kunt vertrouwen op uw veegcombinatie. Wilt u grote bedrijfshallen schoonhouden, kleinere ruimtes maar toch een wendbare machines of heeft u een bepekt budget? HD van Dijk helpt en kan u adviseren in elke situatie. Door de ruime ervaring, het leveren van 1.100 veegcombinaties en het landelijk netwerk staan wij voor u klaar.

Keuze veegmachines

Afhankelijk van diverse factoren zijn er verschillende reinigingsmachines die het perfecte resultaat kunnen leveren. Voor het vegen van kleinere oppervlaktes kunt u bijvoorbeeld het beste een handveegmachine gebruiken, terwijl juist voor de grotere oppervlaktes een zitveegmachine geschikt is. Afhankelijk van uw situatie maakt HD van Dijk een gedegen advies of geeft een demonstratie bij u op locatie.

Degelijkheid en betrouwbaarheid

Er zijn vele aspecten die een rol spelen bij de aanschaf van een veegmachine, zeker omdat er veel leveranciers zijn waarbij het ontwerp een belangrijke rol speelt. In dit geval is uiterlijk niet het belangrijkste aspect maar juist degelijkheid en betrouwbaarheid. Op dit gebied onderscheiden de veegmachines van Dulevo zich ten opzichte van de concurrentie. Met Dulevo bent u zeker van degelijkheid onder de motorkap, een goed reinigingsresultaat en een (jarenlange) betrouwbare partner in het reinigen.

Toon/verberg filters
Alle filters resetten
Uw branche
Besturen
Veegcapaciteit
Overkapping t.b.v. chauffeur