Mazzoni – onbekend maar wel de beste – >50 jaar ervaring

Mazzoni Srl

Mazzoni srl is een fabrikant van industriële reinigingsmachines. Sinds 1969 biedt het bedrijf Mazzoni haar klanten het hoogste niveau van technologie en professionaliteit. Vanaf het begin heeft Mazzoni haar werk gebaseerd op de kwaliteit van elk product.  Daarbij is de productie gericht op industriële hogedrukreinigers, boilers en pompen.

Aanvankelijk slechts een klein familiebedrijf, gevormd door een werkplaats van slechts 250 vierkante meter. Dankzij een sterke inzet van de oprichtende partners, heeft de groei van het bedrijf een gestage verbetering doorgemaakt.

Tegenwoordig beslaat de fabriek van Mazzoni in Cavriago (Reggio Emilia) een oppervlakte van maar liefst 18.000 vierkante meter. Hier produceert het bedrijf, met een hooggekwalificeerd team,  innovatieve, professionele hogedrukreinigers. Bovendien standaard, maar ook aangepast op verzoek van de klant. Elk afzonderlijk onderdeel is ontworpen en gemaakt in de fabriek. Of het nu gaat om elektromotoren, ketels, kleppen of pompen.

Waar onderscheid Mazzoni zich in t.o.v. andere merken?

De ingenieurs bij Mazzoni kiezen alleen het beste voor hun klanten. Ook worden keramische zuigers voor hogedrukpompen en elastische koppeling in alle hoogwaardige elektromotoren toegepast. Bovendien zijn de boilers met een spoeldikte van 2,7 mm en voorzien van resinated electronic boards. Tevens worden bypass kleppen gebruikt met een externe microschakelaar. Tevens zijn er nog vele andere details die het product uniek maakt in de markt.

De fabriek, keuze van materialen en de logistiek: 

In Cavriago, provincie Reggio Emilia, vindt u de fabriek met hoogtechnologische inhoud. Dit is vlakbij ‘s werelds grootste producenten van pompen en componenten voor industriële en professionele reiniging. Daarbij is de fabriek uitgerust met CNC-machines. Tevens wordt een magazijn van de nieuwste generatie toegepast. Hierdoor wordt de snelste levertijd gegarandeerd.

stabilimento

Mazzoni investeert in technologisch onderzoek en het gebruik van hoogwaardige materialen die het maximum kunnen garanderen op het gebied van professionaliteit, efficiëntie en respect voor het milieu. De gebruikte materialen in de fabriek en de gehele productie voldoen volledig aan de Europese normen.

produzione

Kortom, Mazzoni denkt aan de toekomst en investeert fors in nieuwe technologieën. Onlangs is er een nieuw 16 meter hoog magazijn met TRASLO automatisch systeem opgeleverd. Deze heeft ruimte voor 5.000 pallets. We hebben ook verschillende automatische verticale magazijnen voor reserveonderdelen. Dit alles garandeert maximale precisie en snelheid van levering.

IMG_1149_Mazzoni_azienda

Meer informatie over Mazzoni is te vinden op de officiële website: https://www.industrialcleaningmachines.eu/?lang=en

onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5!

Dat duurzaamheid en efficiënt werken bij Brand Equipment hoog in het vaandel... Lees meer >

9

Dick Klok cultuurtechniek bespaard geld en maakt veel duurzamer hun machinepark... Lees meer >

8

HD van Dijk, een Nederlands bedrijf, is trots om te melden dat het recent aan gemeente... Lees meer >

8

Voor het reinigen van de vloer werd er naar een oplossing gezocht om de arbeidstijd... Lees meer >

9.5

Van der Lee interieurbouw vof is een meubelmakerij / interieurbouwer met 8 enthousiaste... Lees meer >

8,5

Wiggers Vleeswaren produceert al sinds de jaren 50 de originele Twentsche bakleverworst... Lees meer >

8,5

De HD Coynco Basic 25 stofzuiger is zeer compact en heeft slechts een gewicht van... Lees meer >

9

Door de sterk vervuilde vloeren, verschillende type vloeren, aluminiumsplinters... Lees meer >

9.5

Voor het reinigen van de vloeren van kantoren en de training ruimtes had het schoonmaakbedrijf... Lees meer >

9.5

Voor de vervanging van de zit schrobmachine was Distrivers Hoogeveen op zoek naar... Lees meer >

9.5