Floorpul – schrobmachines en schoonmaakmateriaal

schrobzuigrobot HD Floorpul HDvanDijk

Sinds 5 jaar is HD van Dijk (HDterZake) officieel importeur van het merk Floorpul schrobmachines, schrobzuigmachines en schrobveegmachines.

Alle schrobmachines van Floorpul vindt u hier >>>

Floorpul

Waarom moet u kiezen voor een Floorpul schrobmachine? 

In de markt van schrobmachines zijn er vele concurrenten. Echter het droogvermogen is uniek en daardoor is werksnelheid die u kunt behalen met deze schrobzuigmachines veel hoger. Onder de “motorkap” zijn er ook nog veel verschillen waardoor u minder stilstand en lagere onderhoudskosten zult ervaren. Een complete lijn van schrobmachines is beschikaar: compacte onyx range, middelgrote Ruby / Jade / Opal range, zit Coral / Topaz / Diamond range, de sta Quart range en de schoonmaak robot R-Quartz.

De modellen onderscheiden zich door de werkbreedte, met of  zonder tractie, het type schrobsysteem en type voeding (elektrisch of met batterijen). Ze zijn daarnaast ergonomisch in gebruik,  zijn compact en ideaal voor kleine ruimtes ongeacht het type vloer. Dit garandeert een optimale professionele reiniging. De stevige tanks in polyethyleen met grote inhoud en de krachtige batterijen zorgen voor een grote autonomie.

Met de Quartz 66/80 is er een revolutionaire wijziging aan het standaard ontwerp van machine gemaakt. Dit ontwerp werd  opgenomen in de ADI Design Index lijst van 2017, waaronder enkel de beste designs van Italiaanse  productie vermeld staan. Het opstapje, van deze machine, maakt het voor de gebruiker zeer gebruiksvriendelijk en ergonomisch. Het digitale display zorgt er daarnaast voor dat zelfs een onervaren gebruiker, zonder moeilijkheden, de machine kan hanteren. De Quartz schrobmachine kan op twee standen het water opzuigen. Met de ervaring van de roterende zuigmond van de Onyx 43, is ook de Quartz  50 PLUS hiermee voorzien. Door dit roterende zuigsysteem, ondanks de grootte  van de machine, altijd een perfect droogresultaat.

OVER DE ORGANISATIE:

Schrobmachine Floorpul

Het bedrijf is toonaangevend in de import, export en productie van schoonmaakmateriaal en -machines. Enorme troef is de flexibele afhandeling van iedere bestelling en de ruime stock. Het verhaal begint een goede 25 jaar terug. Het bedrijf groeide uit tot een wereldwijd actieve onderneming die op vandaag wordt geleid door dhr. Franck Laclie. De magazijnen, showroom en kantoren, zijn sinds november 2010 gevestigd in Harelbeke.

De officiële website van Floorpul vindt u HIER

onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5!

Dat duurzaamheid en efficiënt werken bij Brand Equipment hoog in het vaandel... Lees meer >

9

Dick Klok cultuurtechniek bespaard geld en maakt veel duurzamer hun machinepark... Lees meer >

8

HD van Dijk, een Nederlands bedrijf, is trots om te melden dat het recent aan gemeente... Lees meer >

8

Voor het reinigen van de vloer werd er naar een oplossing gezocht om de arbeidstijd... Lees meer >

9.5

Van der Lee interieurbouw vof is een meubelmakerij / interieurbouwer met 8 enthousiaste... Lees meer >

8,5

Wiggers Vleeswaren produceert al sinds de jaren 50 de originele Twentsche bakleverworst... Lees meer >

8,5

De HD Coynco Basic 25 stofzuiger is zeer compact en heeft slechts een gewicht van... Lees meer >

9

Door de sterk vervuilde vloeren, verschillende type vloeren, aluminiumsplinters... Lees meer >

9.5

Voor het reinigen van de vloeren van kantoren en de training ruimtes had het schoonmaakbedrijf... Lees meer >

9.5

Voor de vervanging van de zit schrobmachine was Distrivers Hoogeveen op zoek naar... Lees meer >

9.5