Coynco – onbekend, maar wel 34 jaar ervaring

Iedere professionele bedrijfsstofzuiger van Coynco wordt sinds 2008 op de Nederlandse markt verkocht door HD van Dijk duurzame reinigingsmachines.

Met de marktkennis van HD van Dijk (>33 jaar)  worden de producten continue doorontwikkeld in Italië. Dus een stofzuiger van Coynco is volledig afgestemd op de Nederlandse markt/ gebruiker.

OVER COYNCO:

Industriele stofzuiger Coynco

Coynco is een bedrijf dat opereert op het gebied van industriële reiniging en industriele stofzuigers die geschikt zijn voor alle sectoren. Het succes is te danken aan meer dan dertig jaar ervaring en de ondernemersgeest van Giancarlo Bettella, die ook SOTECO S.p.A oprichtte, een toonaangevend bedrijf in de productie van commerciële en professionele stofzuigers, waar hij tot 2001 werkte als technisch en productmanager.

In 2001 besloot hij te proberen een gat in de markt in de stofzuigsector te dichten. Zijn idee was om een ​​reeks zijkanaalturbines te ontwerpen, ontwikkelen en produceren voor industriële stofzuigers. Dit maakte zijn bedrijf SOLARYS al snel tot een belangrijk referentiepunt in Europa voor diegenen die hoogwaardige, zware turbines nodig hebben.

Na talloze verzoeken van vele belangrijke retailers in de sector en met een duidelijke neiging tot industrieel ontwerp, richtte Giancarlo Bettella in 2004 COYNCO op, een nieuwe divisie bij Solarys. Naast het produceren van turbines, werden er verschillende nieuwe innovatieve concepten geïntroduceerd met betrekking tot filtersystemen , reverse flow en filterreiniging, wat allemaal resulteerde in evenveel succesvolle internationale patenten.

Al met een breed scala aan producten die aan de vele verschillende behoeften van de productiewereld konden voldoen, presenteerde Coynco zijn stofzuigers op de ISSA-INTERCLEAN-vakbeurs 2006 in Amsterdam. De innovatieve technologieën van de divisie in de sector van industriële stofzuigers wekte grote belangstelling bij internationale bezoekers en hielpen hun Europese en internationale markt te verbreden.

Met onmiddellijke toestemming van de markt besloot het bedrijf in 2008 aanzienlijke investeringen te doen om een ​​eigen pand voor Coynco te creëren, waar het mogelijk zou zijn om alle componenten in eigen beheer te produceren om de hoogste kwaliteit voor hun producten te garanderen. Dankzij hun nieuwste moderne apparatuur voor het werken met plaatwerk, lascomponenten en zelfs de eigen productie van specifieke matrijzen, gebeuren kwaliteitscontroles echt in realtime!

Industriele stofzuiger - Coynco

Coynco is een bedrijf dat in staat is om snel de perfecte oplossing te vinden voor elk type verzoek dankzij uitstekende klantenservice en een snelle uitwisseling van informatie en een brede selectie van machines, evenals constante en continue toegang tot alle benodigde onderdelen voor de productie van stofzuigers of zijkanaalturbines. Zoals op de foto’s te zien is, worden onze industriële stofzuigers volledig door ons vervaardigd, van de grondstoffen tot het eindproduct. De processen van lasersnijden, ponsen, stampen, buigen van metaalplaten, askalenders, MIG-lassen, asproductie, printen van polyurethaan afdichting, draaien en productie van turbines voor stofzuigen worden volledig in ons bedrijf geproduceerd, wat maximale en constante controle van de hele productieketen. Standaardvoorwaarden voor het verkrijgen van de maximale kwalitatieve resultaten.

Het uitgangspunt van onze stofzuigers zijn de SOLARYS zijkanaalventilatoren, door ons geproduceerd, gedistribueerd op de wereldmarkt en gewaardeerd om hun kwaliteiten van efficiëntie en betrouwbaarheid. De combinatie van het HART geïdentificeerd door TURBINES en de VORM geïdentificeerd door het ontwerp en de bediening TECHNOLOGIE, creëert stofzuigers gedekt door INTERNATIONALE OCTROOIEN bereikt dankzij onze voortdurende inspanningen om altijd de beste oplossingen te bieden voor uw werkkwaliteit.

In een markt die tal van niet-gespecialiseerde standaard stofzuigers biedt, is het onze missie om volledig te voldoen aan en perfecte oplossingen te vinden voor de specifieke behoeften van de klant. Onze specifieke producten zijn niet alleen van extreem hoge kwaliteit, maar ook in staat om volledige efficiëntie en effectiviteit te garanderen, kenmerken die helpen de tijd die aan het schoonmaken wordt besteed aanzienlijk te verminderen en daardoor de kosten te verlagen.

De officiële website van de fabriek: http://www.coynco.com/en/company

onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5!

De Dulevo 100 heeft een groot fijnstoffilter (gepatenteerd) welke grote hoeveelheden... Lees meer >

8

Het unieke fijn stoffilter zorgt ervoor dat de veegmachine langer dan gemiddeld... Lees meer >

10

De Dulevo Diamond 100S een schrob-veegmachine met twee cilindrische borstels,... Lees meer >

8

De veegmachine van de Dulevo 900 EH kan grote oppervlaktes vegen door de 90cm werkbreedte... Lees meer >

8

De Dulevo 75 veegmachine heeft een compact formaat, waardoor eenvoudig tussen... Lees meer >

8

De HD Floorpul Onyx 43B heeft een 180 graden draaibare zuigmond maakt de schrob... Lees meer >

9

Een parabolische zuigmond met een grote wendbaarheid garandeert een perfect... Lees meer >

9

HD Floorpul Onyx 35B lithium schrobmachine was nodig voor de kantine schoonmaak.... Lees meer >

9

De Dulevo 100 elite is perfect voor stof. Door het grote aanbod van stof, wat door... Lees meer >

8

Restaurant Biotoko was op zoek naar een mogelijkheid om de reiniging van de vloer... Lees meer >

9.5