Duurzame veegmachine Schiphol – PCH dienstengroep

Probleemstelling

Hun toenmalige compacte straatveegmachine was aan vervanging toe. Is er een elektrische variant beschikbaar?

Oplossing

Na een uitgebreide test bleek dat de Dulevo Dzero2  zonder problemen 10-12 uur kan vegen. Opladen kan binnen 3 uur (van 0% naar 100%). Daarnaast was ook doorslag gevend dat Dulevo deze machine al sinds 2019 op de markt heeft. Dus de kinderziektes zijn er uit.

De reactie van PCH:

Onze organisatie heeft onlangs een belangrijke stap gezet in het verduurzamen van onze dienstverlening op Schiphol. Om onze impact op het milieu te verminderen, hebben we gekozen voor een volledig elektrische veegmachine die is geleverd door HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines. Deze duurzame veegmachine wordt nu gebruikt door onze toegewijde collega’s bij het schoonmaken van de meer dan 43.000 parkeerplaatsen die we beheren op en rondom de luchthaven.

We zijn er trots op dat we met deze duurzame veegmachine een bijdrage kunnen leveren aan een schonere en duurzamere omgeving op Schiphol. Het is een concrete stap in onze inspanningen om onze dienstverlening te verduurzamen en ons bedrijf toekomstbestendig te maken. We zijn dankbaar voor de levering van HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines en kijken uit naar een langdurige samenwerking om onze duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.

Lees hier het originele nieuwsbericht van PCH

OVERIGE:

 

< Referenties overzicht

Een elektrische straatveegmachine voor een mooie stap in de verduurzaming van onze dienstverlening. Claire van Strien