Schoonmaak Vakdagen 2022 RECAP

Duurzaam en veilig werken

Op 15 en 16 november heeft HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachine deelgenomen aan de Schoonmaak Vakdagen. Dé beurs voor alles wat met schoonmaak te maken heeft.

HD van Dijk kon hier natuurlijk niet op ontbreken met haar duurzame reinigingsmachines. Wij hebben vele beursbezoekers mogen inspireren op het gebied van duurzaamheid en veilig werken. Zo hebben we o.a. de volgende reinigingsmachines gepresenteerd:

  • R-Quartz schrobzuig robot voor autonoom schrobben. Bespaar arbeidstijd en -kosten door de robot de vloer te laten reinigen met ongekende snelheid.
  • Quartz 50: stand on schrobzuigmachine. Een reinigingsmachine gericht op de gebruiker, waarbij 360 graden zicht is op het te reinigen oppervlak.
  • Ozon: reinig en desinfecteer met een schrobzuigmachine in één arbeidsgang.
  • Zwerfafvalzuiger Vanguard Brute voor het verwijderen van zwerfvuil, afval en puin van harde en zachte oppervlakken.
  • Volledig elektrisch warm water hogedrukreinigers, waarbij geen gebruik meer wordt gemaakt van fossiele brandstoffen.
  • Atex, explosieveilige, stofzuigers, geschikt voor zones 1, 2, 21 en 22.

Bent u niet op de Schoonmaak Vakdagen 2022 geweest? Uiteraard komen we graag bij u op locatie om voor u de juiste reinigingsoplossing te bepalen.

HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines is (exclusief) importeur van:

U ziet het, voor ieder reinigingsprobleem is er een geschikte reinigingsmachine van HD van Dijk. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op via 0518 402247 of info@hdvandijk.nl 

< Nieuwsoverzicht