HD van Dijk Vernieuwt

Nieuwe frisse duurzame huisstijl

Door de veranderingen om ons heen en ook binnen HD van Dijk, hebben wij ervoor gekozen om een vernieuwingsslag te maken.
Via deze weg willen wij ook u op de hoogte brengen van de vernieuwing bij HD van Dijk.

De visie op de wereld om ons heen verandert snel. Dat geldt zeker als het gaat om duurzaamheid, betrouwbaarheid, hygiëne, efficiëntie en persoonlijke veiligheid. Regelgeving volgt regelgeving in een steeds hoger tempo op.

Hierdoor hebben bedrijven en instellingen steeds meer behoefte aan partners die samen met hen kijken naar werkbare oplossingen voor een schone en veilige werk- en leefomgeving.

Door deze veranderingen om ons heen en ook binnen HD van Dijk, hebben wij ervoor gekozen een vernieuwingsslag te maken. Daarbij is er gekozen om de Missie en Visie te vernieuwen en een nieuwe huisstijl te ontwerpen.

Graag blijven wij ook voor u een innovatieve en flexibele partner, die samen met haar klanten kijkt naar de meest efficiënte, duurzame en unieke kwaliteitsoplossingen op maat. Dit door persoonlijk contact, waarbij objectief onafhankelijk advies wordt gegeven op basis van meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap.

< Nieuwsoverzicht