Diesel stoomcleaner vervangen door elektrische variant?

Geen fictie maar werkelijkheid met een terugverdientijd van ongeveer 3 jaar.

Stel je een hogedrukreiniger/ stoomcleaner voor die nooit meer hoeft te worden bijgevuld met diesel. Geen schadelijke rookgassen meer, minder onderhoud, stiller en bovendien nog veel geld besparen ook! Dat is precies wat je krijgt met deze volledig elektrische hogedrukreiniger.

Dankzij de nieuwste technologieën hebben we nu een hogedrukreiniger die geheel op stroom werkt, zonder enig compromis op prestaties. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de kosten van diesel of het vervangen van olie. En omdat deze hogedrukreiniger elektrisch is, is hij ook stiller en produceert hij geen schadelijke rookgassen.

Met deze hogedrukreiniger bespaar je niet alleen geld, maar doe je ook nog eens een goed beleid voor het milieu. Het is tijd om de toekomst te omarmen en over te stappen op elektrische technologie voor hogedrukreinigers.

Dus waar wacht je nog op? Overstappen op deze volledig elektrische hogedrukreiniger is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee. Probeer het nu uit en ervaar zelf het verschil!

< Nieuwsoverzicht