Schrobmachine HD Floorpul Quartz voor bakkerij

Probleemstelling

Helwa wafelbakkerij had voor het reinigen van de vloer twee achterloop schrobmachines in gebruik. Door de grootte van de oppervlakte had één grote zit schrobmachine de voorkeur. Echter door de productiemachines op de werkvloer zou een zit schrobmachine te groot zijn om langs de productiemachines te manoeuvreren. Daarom ging de voorkeur uit naar een compacte schrobmachine, met veel zicht op het te reinigen oppervlak, die een grote oppervlakteprestatie kon bieden.

Na het schrobben kon men met de twee achterloop schrobmachines niet direct gebruik maken van bijvoorbeeld pompwagens, omdat de vloer te “nat” na het schrobben werd achtergelaten. Hierdoor kreeg men vervuiling/strepen en daarnaast was de kans op ongevallen ook groter. Belangrijk hierbij is een schrobzuigmachine die de vloer direct droog maakt, zodat direct weer kan worden doorgewerkt.

Om de gebruiker van de schrobmachine zo weinig mogelijk te belasten is gekozen voor een stand on schrobmachine vanwege het ergonomische ontwerp. Door de zichtbaarheid van 360° is het daarnaast gemakkelijker om de schrobmachine te manoeuvreren door de ruimte.

Bekijk HIER de video!

 

Oplossing

Het advies is uitgegaan naar een HD Floorpul Quartz 80 schrobmachine:

  • De schrobmachine combineert de werkkracht van een zit schrobmachine met de wendbaarheid en flexibiliteit van een compacte achterloop schrobmachine.
  • De zuigkracht van 160 mBar zorgt voor een droge vloer na het schrobben.
  • Zichtbaarheid rondom de schrobzuigmachine van 360° op het te reinigen oppervlak.
  • Lange werktijd doordat de schrobmachine weinig energie gebruikt en grote tanks heeft.

< Referenties overzicht

Zichtbaarheid rondom de schrobzuigmachine van 360° op het te reinigen oppervlak. De zuigkracht van 160 mBar zorgt voor een droge vloer na het schrobben