Schrobmachine HD Floorpul Opal 80 voor bakkerij

Probleemstelling

Bakker van den Berg had een nieuwe achterloop schrobmachine nodig ter vervanging van haar huidige machine. Belangrijk hierbij was dat de machine voldoende watercapaciteit had om de vloer in één arbeidsgang te kunnen reinigen. Daarnaast was de borsteldruk van belang om een goed reinigingsresultaat te verkrijgen. Doordat in de ruimte diverse objecten, zoals werkbanken staan, is een wendbare schrobmachine een voordeel voor de gebruiker. Een combinatie tussen een compact ontwerp en grote capaciteit was mogelijk met de HD Industrial Opal 80.

Oplossing

Het advies is uitgegaan naar een HD Floorpul Opal 80:

  • De HD Industrial Opal 80 heeft grote watertanks, waardoor in combinatie met het lage watervebruik, lang achtereen kan worden geschrobt. Tussentijds legen en vullen van de tanks is hierdoor veelal niet nodig, wat arbeidskosten bespaard.
  • Door een zuigvacuüm van maar liefst 160 mBar wordt de vloer nagenoeg droog achtergelaten na het schrobben.
  • De schrobmachine is door haar uitgekiende ontwerp uiterst wendbaar.
  • De snelheid van de schrobmachine en het geluidsniveau van de zuigmotor is in te stellen middels een overzichtelijk bedieningspaneel, wat zorgt voor een beter comfort tijdens het werk.

< Referenties overzicht

Door een zuigvacuüm van maar liefst 160 mBar wordt de vloer nagenoeg droog achtergelaten na het schrobben. De schrobmachine is door haar uitgekiende ontwerp uiterst wendbaar.