Schrobmachine HD Floorpul Jade 66 voor metaalbedrijf

Probleemstelling

MSE-Forks had een compacte schrobmachine in gebruik voor het reinigen van de vloer. In eerste instantie ging de voorkeur uit naar een vergelijkbare schrobmachine. Echter moest de huidige machine vaak worden opgeladen, waardoor niet de gehele vloer in één keer kon worden gereinigd. Om alle vervuiling snel en eenvoudig te verwijderen ging de voorkeur daarbij uit naar een machine die een krachtige reiniging kon bieden en lang werkt op één acculading.

Oplossing

Het advies is uitgegaan naar een schrobmachine HD Floorpul Jade 66, vanwege een aantal punten:

  • De HD Jade 66 kan met 4x6vlt accu’s maar liefst 3,5 schrobben. Hierdoor kan MSE-Forks de vloer op één laadbeurt reinigen.
  • De grotere werkbreedte van 66 cm ten opzichte van de huidige machine. Het schoonmaken kan in een kortere tijd worden verricht en bespaart arbeidskosten.
  • Door de hoge borsteldruk reinigt de machine sneller en eenvoudiger de vloer. Daarnaast wordt zware vervuiling gemakkelijker verwijderd.

< Referenties overzicht

De HD Jade 66 kan met 4x6vlt accu’s maar liefst 3,5 schrobben. Hierdoor kan MSE-Forks de vloer op één laadbeurt reinigen. Door de hoge borsteldruk reinigt de machine sneller en eenvoudiger de vloer. Daarnaast wordt zware vervuiling gemakkelijker verwijderd.