Dulevo 90 veegmachine voor binnen en buiten vegen

Probleemstelling

Ter vervanging van de huidige diesel aangedreven veegmachine, was een nieuwe veegmachine nodig. Daarbij moest de veegmachine niet alleen het buitenterrein volledig vegen, maar ook binnen in de loodsen. In de loodsen was voornamelijk stof en op het buitenterrein veelal grof materiaal. Daarnaast moest er een combinatie zijn van een veegmachine die zowel grote oppervlaktes kon vegen, maar ook compact om tussen stellingen door te vegen. Doordat het soms vochtig weer is, moet vegen met een natte ondergrond ook mogelijk zijn. Het filter en de techniek moet daarom hiervoor geschikt voor zijn. In samenwerking met Heftruckcentrum Post is gekozen voor een nieuwe diesel aangedreven Dulevo 90 met het speciale Gore filter.

Oplossing

Het polyester stofdoekfilter kan grote hoeveelheden fijnstof aan zodat de veegmachine niet gaat stuiven.

De ademende eigenschappen van het Gore filter zorgen ervoor dat er met vocht ook kan worden geveegd.

Door gebruik te maken van stofkappen rondom de zijborstels wordt het stuiven bij gebruik van de zijborstels ook tegen gegaan.

De machine is voorzien van een comfortabele stoel en ergonomische bediening, waardoor de gebruiker grote oppervlaktes kan vegen zonder vermoeid te raken.

OVERIGE:

< Referenties overzicht

Lichte stof en zwaardere materialen in één arbeidsgang opvegen. Ook is vocht opvegen geen enkel probleem voor de Duvelo 90. Door de ademende eigenschappen van het gore filter, kan het filter ervoor zorgen dat vocht ook kan worden opgeveegd. houdbedrijf