Dulevo 75 veegmachine

Probleemstelling

Landbouwbedrijf Torum had vanwege de verwerking van aardappelen veel fijnstof in het pand. Dit werd door stofzuigers zoveel mogelijk opgezogen. Door gebruik van stofzuigers werd de ruimte stofvrij gemaakt, echter nam dit veel tijd in beslag door het bedrijfsoppervlak. Daarom werd er gezocht naar een manier om sneller het fijnstof te verwijderen, echter met hetzelfde resultaat als de stofzuigers. Daarom is de keuze gemaakt voor een veegmachine, echter moest deze wel compact genoeg zijn om langs en tussen de aanwezige kisten en machines door te kunnen.

Oplossing

  • De veegmachine heeft een compact formaat, waardoor eenvoudig tussen en langs objecten kan worden gemanoeuvreerd.
  • Zelfs onder extreme stofomstandigheden zorgt het polyester stofdoekfilter, i.c.m. een krachtige afzuiging, voor een stofvrij veegresultaat zonder stuiven.
  • De vuilcontainer kan veel fijnstof opvangen, ondanks het compacte formaat.
  • De veegmachine is robuust waarbij schade tot een minimum wordt beperkt door de stevige rubberen stootrand en het stalen chassis.

OVERIGE:

< Referenties overzicht

Zelfs onder extreme stofomstandigheden zorgt het polyester stofdoekfilter, i.c.m. een krachtige afzuiging, voor een stofvrij veegresultaat zonder stuiven. Ook kan de vuilcontainer veel fijnstof opvangen, ondanks het compacte formaat. De veegmachine is robuust waarbij schade tot een minimum wordt beperkt door de stevige rubberen stootrand en het stalen chassis. Door gebruik van stofzuigers werd de ruimte stofvrij gemaakt, echter nam dit veel tijd in beslag door het bedrijfsoppervlak