Dankzij het telemetriesysteem de perfecte vloerreinigingsmachine

Soms is het erg moeilijk om te beslissen welke vloerreinigingsmachine geschikt is. Vanwege het aantal verschillende machines op de markt, nieuwe en verschillende werkingsmodi, is het vrij moeilijk om te begrijpen welke machine zich kan aanpassen aan de situatie en voldoet aan uw wensen. In dit geval kan technologie ons helpen, zoals een telemetriesysteem. Ook al zijn er soms verschillende benaderingen van automatisering en robotica. Nieuwsgierigheid en interesse aan de ene kant, twijfel en zorgen aan de andere kant. Toch kan het goed zijn dat bij het kiezen van de juiste machine niet af te gaan op indrukken en persoonlijke emoties. U moet uw keuze baseren op uw werkelijke behoeften en een zorgvuldige analyse van specifieke gegevens. Het wordt steeds nuttiger en belangrijker om op data te vertrouwen. Hierdoor is het mogelijk om de machine te vinden, die beantwoordt aan de vereiste reinigingsbehoeften.

Dankzij het telemetriesysteem vind je de perfecte vloerreinigingsmachine!

Om aan te geven hoe belangrijk het gebruik van telemetrie is, vertellen wij u over de ervaring van onze klant. Dankzij de zorgvuldige analyse en interpretatie van telematicagegevens heeft onze klant de machine gevonden die aan zijn behoeften voldoet. Als gevolg hiervan heeft hij betere resultaten behaald op het gebied van netheid. Daarnaast ook en hogere kwaliteit en prestaties van het werk van de medewerkers. Het is precies ons telemetriesysteem op de schrobzuigmachine van de klant dat ons heeft geholpen te begrijpen hoe we de schoonmaakdiensten kunnen verbeteren. Volgens de data-analyse van Telematica en om te kunnen reageren op het verzoek van de klant, was de beste optie die we konden voorstellen een autonoom rijdende vloerreinigingsmachine.

Context en klantbehoeften:

• 3000 m2 marmer: de vloer, in een winkelgalerij van een treinstation, moet worden ontdaan van vuil en trapsporen.
• 3 uur: tijd waarover de operator beschikt om de vloer schoon te maken en andere schoonmaaktaken uit te voeren (zoals het schoonmaken van stoelen, het legen van vuilnisbakken, etc.). Bij deze taken werd geen gebruik gemaakt van de schrobzuigmachine.

Zit schrobmachine Sapphire 85 HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines

Gegevensverzameling en resultaten bereikt dankzij telemetrie:

Volgens Telematics op de de Sapphire 85 (opzitschrobmachine, 85 cm reinigingsbreedte), werd slechts anderhalf uur besteed aan het daadwerkelijk reinigen van de vloer. Bovendien suggereerden de gegevens uit het telemetriesysteem, dat de vloer efficiënt en effectief had kunnen worden schoongemaakt met een autonome machine.

Automatisering kan uw werkprestaties verbeteren:
Daarom is Sapphire 85, na analyse van de gegevens, vervangen door de R-Quartz. Dankzij de autonome schrobzuigmachine is de tijd die aan het reinigen van de vloer wordt besteed nu toegenomen (tot 2,5 uur van de drie beschikbare uren voor alle schoonmaakactiviteiten). Dit heeft ten gevolg dat een verbetering van de schoonmaakkwaliteit word garandeerd. Op deze manier besteedt de operator, terwijl R-Quartz robot zelfstandig werkt, de juiste tijd en aandacht aan alle andere schoonmaakwerkzaamheden.

Verbeteringen bereikt:

– Hoger niveau van schoon.
– Vermindering van de overbelasting van de operator: hij/zij kan meer tijd besteden aan andere schoonmaakactiviteiten naast het reinigen van de vloer.
– Waterbesparing dankzij R-Quartz schrobzuigmachine.

Gezien deze gegevens en onze klantervaring is het duidelijk dat het, om de juiste beslissing te nemen, een goed idee is om ons intuïtieve denken te combineren met informatie die door de technologie wordt aangeleverd. Door het samenbrengen van autonoom schrobben, de operator, telemetrie en groene systemen, kunnen we profiteren van een grotere efficiëntie.

Benieuwd naar Telematics en daarmee het vinden van de juiste schrobzuigmachine? Neem contact met onze adviseurs voor meer informatie en demonstratie. Bel 0518 402247 op mail naar info@hdvandijk.nl