Schrobmachine aanschaffen

Hoe groot is de schoon te maken oppervlakte?

Bepaal de netto oppervlakte die u wilt reinigen. Uitgaan van de totaaloppervlakte van een gebouw (bruto oppervlakte) is veelal te globaal omdat er vrijwel altijd stellingen, balies, etc. staan. Met de schrobmachine komt u hier niet. Dus het netto totaaloppervlakte is veelal kleiner. Met de netto totaaloppervlakte kan onze adviseur rekenen.

Hoe vaak per week/ per maand moet de gehele oppervlakte geschrobd zijn?

Wilt u iedere dag de vloer schoon maken of is één keer per week voldoende?

Hoe lang ?

Hoe lang wilt u iemand/ de gebruiker hiervoor inzetten? Is er één dag in de week tijd om de vloer in zijn geheel te schrobben? Of zijn er meerdere momenten/ dagen beschikbaar?

Waar kan het vieze water gelost worden?

Iets wat vaak vergeten wordt is de plek waar de vuilwatertank geleegd kan worden. Bij de kleinere schrobmachines kan de tank eraf gehaald worden en kunt u deze in een gootsteen of toilet legen. Echter bij de grotere schrobmachine uitvoeringen kan dit niet. Simpelweg omdat een volle watertank niet, verantwoord, te tillen is. U kunt dan het beste de watertank legen in een afvoerputje.

Is er een obstakel/ beperkte doorgang op bepaalde stukken?

Een zeer belangrijk aspect om u af te vragen is of de schrobmachine overal langs/ tussendoor/ in kan. Wat is de breedte van de magazijn paden? Moet de schrobmachine door een deur naar een andere ruimte? Wordt de schrobmachine verplaatst in een lift.

Kortom

Er zijn veel aspecten die u goed moet bekijken bij een schrobmachine. Zeker omdat er vele aanbieders zijn die mooi ontworpen schrobmachines aanbieden. Uiterlijk is niet het belangrijkste. De techniek onder de motorkap is nog belangrijker! Daar onderscheiden onze schrobmachines (Dulevo en HD industrial) zich mee.

Wij nodigen u uit onderstaande punten te vergelijken:

  • Degelijkheid onder de motorkap: De grotere merken, zoals Dulevo en HD industrial, maken gebruik van een veel sterker en doorgedacht chassis. De machines voelen anders aan. Ervaar het tijdens een demonstratie.
  • Resultaat op een tegelvloer: Wij garanderen het beste resultaat op een tegelvloer. Ook voegen worden droog achter gelaten.