Onze toplijn in ATEX stofzuigers

Wilt u een officieel ATEX certificaat?

Ruim 33 jaar ervaring met het leveren van industriële stofzuigers, ook wel ATEX stofzuigers (voor ATEX Zone 1, 2, 21 en 22) genoemd. waarmee gassen en stoffen veilig opgezogen kunnen worden. Iedere stofzuiger kan volledig op maat gemaakt worden. Iedere explosieveilige ATEX stofzuiger van ons voldoet aan de ATEX 114 productie richtlijnen, hoe streng deze ook zijn!

Onze Atex stofzuigers – explosieveilige stofzuigers Advies op maat

Ontdek onze Atex stofzuigers – explosieveilige stofzuigers

Atex stofzuigers – explosieveilige stofzuigers

Bekijk ons gehele assortiment

Ruim 35 jaar ervaring met het leveren van industriële stofzuigers, ook wel ATEX stofzuigers (voor ATEX Zone 1, 2, 21 en 22) genoemd. waarmee gassen en stoffen veilig opgezogen kunnen worden. Iedere stofzuiger kan volledig op maat gemaakt worden. Iedere explosieveilige ATEX stofzuiger van ons voldoet aan de ATEX 114 productie richtlijnen, hoe streng deze ook zijn!

 

ATEX stofzuigers of EXPLOSIEVEILIGE STOFZUIGERS

ATEX stofzuigers moeten worden ingezet in productie omgevingen die brand- en explosiegevaarlijk zijn. We hebben daarom al speciale explosieveilige stofzuigers geleverd in o.a. de petrochemische industrie. Ook de voedingsmiddelenindustrie gebruikt onze ATEX stofzuigers die allemaal voldoen aan de ATEX richtlijn 114 (voorheen ATEX 95).

De ATEX 114 richtlijn omschrijft een explosieve omgeving als: ”een mengsel van brandbare stof (in de vorm van gas, damp, mist of stof) met een lucht onder atmosferische omstandigheden waarin, na ontsteking, de ontbranding zich verspreidt over het onverbrande mengsel.’’.

Een industriële ATEX 114 gecertificeerde stofzuiger is dus simpelweg verplicht in zones met explosiegevaar. Wij leveren diverse uitvoeringen en zelfs op maat te produceren.

Wilt u zich meer inlezen voordat u een aanvraag doet? Lees dan onze uitgebreide blog: “ATEX stofzuiger – hoe kiest u de beste voor uw bedrijf?”

 

ATEX certificaat

Een industriële stofzuiger van hoge kwaliteit is dus niet zomaar in te zetten als ATEX stofzuiger. De explosieveilige stofzuiger is geproduceerd volgens de ATEX productie richtlijnen.

Al onze EX stofzuigers zijn volledig ATEX gecertificeerd. U ontvangt daarom altijd een ATEX certificaat volgens de richtlijnen. De industriele ATEX stofzuigers van ons mogen gebruikt worden in de volgende zones:

Op maat ATEX stofzuiger of standaard?

De explosieveilige stofzuigers van “HD van Dijk duurzame reinigingsmachines” zijn op maat te leveren. Kortom, u heeft tal van mogelijkheden omtrent onze explosieveilige stofzuigers. Welke stofzuiger het meeste geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en uw bedrijfssituatie.

De belangrijkste vragen die we zullen stellen zijn als volgt:

ATEX ACCESSOIRES:

Bij een ATEX stofzuiger is het erg belangrijk ook ATEX accessoires te gebruiken. Wij leveren ATEX slangen in diverse diameters, ATEX vloerzuigmonden, ATEX stofzuigerborstels, ATEX kierenzuigers en ATEX schraap hulpstukken.

ONZE LEVERANCIER:

Voor jaren zijn wij importeur van het degelijke industriele merk: COYNCO

onze klanten geven ons gemiddeld een 9,5!

Dat duurzaamheid en efficiënt werken bij Brand Equipment hoog in het vaandel... Lees meer >

9

Dick Klok cultuurtechniek bespaard geld en maakt veel duurzamer hun machinepark... Lees meer >

8

HD van Dijk, een Nederlands bedrijf, is trots om te melden dat het recent aan gemeente... Lees meer >

8

Voor het reinigen van de vloer werd er naar een oplossing gezocht om de arbeidstijd... Lees meer >

9.5

Van der Lee interieurbouw vof is een meubelmakerij / interieurbouwer met 8 enthousiaste... Lees meer >

8,5

Wiggers Vleeswaren produceert al sinds de jaren 50 de originele Twentsche bakleverworst... Lees meer >

8,5

De HD Coynco Basic 25 stofzuiger is zeer compact en heeft slechts een gewicht van... Lees meer >

9

Door de sterk vervuilde vloeren, verschillende type vloeren, aluminiumsplinters... Lees meer >

9.5

Voor het reinigen van de vloeren van kantoren en de training ruimtes had het schoonmaakbedrijf... Lees meer >

9.5

Voor de vervanging van de zit schrobmachine was Distrivers Hoogeveen op zoek naar... Lees meer >

9.5