Vloerrenovatie bedrijf werkt zonder onderbreking met industriële stofzuiger

Probleemstelling

The Grinding Company  zocht een oplossing voor de hoeveelheid stof die tijdens het schuren/ egaliseren van de vloer vrijkomt. Het filtersysteem moest na (of tijdens) het werk worden schoongemaakt. Door het nieuwe filtersysteem is dit verleden tijd en hoeven ze het werk niet stil te leggen. Tijdens het schuren van vloeren komt ook nog eens extreem veel fijnstof (betonstof/ cementstof) vrij en ter bescherming van de gebruikers, was een goed filtersysteem (Hepa) belangrijk.

Om de capaciteit te vergroten en het filter nog minder te belasten, was een oplossing nodig naast de stofzuiger. Hiervoor is een voorafscheider gekozen.

Advies en aangedragen oplossing

Het advies ging uit naar de industriële stofzuiger HD iClean 350:

  • Een industriele stofzuiger met een gepatenteerd constant filterschudsysteem: “HDiClean”. Groot voordeel hiervan is dat de zuigkracht behouden blijft en het werk niet stilgelegd wordt
  • De HDiClean 350 heeft een automatisch filterschud systeem, waardoor een constante afzuiging mogelijk is en langer kan worden doorgewerkt.
  • Bij het schoon opzuigen van het stof maken ze gebruik van een voorafscheider die het stof al filtert voordat het de stofzuiger in komt, waardoor het filter nog minder snel vol raakt en een langere levensduur hebt.
  • De HDiClean 350 heeft Hepa filters, waardoor zelfs het fijnste stof wordt opgevangen.
  • Door een grote vuilcontainer van 50 liter kan veel stof worden opgevangen.

Meer werk in zelfde tijd doordat de filters niet meer verstopt raken!

Vloerrenovatie bedrijf werkt zonder onderbreking met industriële stofzuiger