Schrobmachine voor garage: schone showroom vloer in één arbeidsgang!

Probleemstelling

Autobedrijf HV Auto had voor het reinigen van de showroomvloer geen machine in gebruik. Hierdoor nam het reinigen van de vloer veel tijd in beslag, omdat alles met de hand moest worden gedaan. Daarnaast werd niet het gewenste resultaat bereikt. Daarom is besloten een schrobmachine aan te schaffen die krachtig genoeg is om de vloer te reinigen. Daarbij was een compacte machine ook van belang doordat er altijd auto’s aanwezig zijn in de showroom.

Advies en aangedragen oplossing

Het advies is uitgegaan naar een HD Onyx 43B, omdat de meest compacte schrobmachine de vloer niet het gewenste resultaat gaf.

  • De HD Onyx 43B heeft een borsteldruk van 38kg. Hierdoor heeft de schrobmachine (bijna) dezelfde borsteldruk als een eenschijfsmachine. Een krachtige reiniging is mogelijk en maakt schoonmaken sneller en eenvoudiger.
  • Doordat ook achteruit het water opgezogen kan worden, neemt de veelzijdigheid van de machine toe. De schrobmachine is daarmee ook inzetbaar in compacte ruimtes.
  • De HD Onyx 43B heeft de prestaties vergelijkbaar met grotere schrobmachines, maar toch een compact formaat. Hierdoor is deze ook te gebruiken bij objecten, zoals auto’s, waar grote machines niet praktisch inzetbaar zijn.

Harm: Een goed schoonmaakresultaat en compact genoeg om ook rondom de auto's de vloer te reinigen.

Schrobmachine voor garage: schone showroom vloer in één arbeidsgang!