Schrobben onder tafels in voetbalkantine met een compacte schrobmachine

Probleemstelling

Voor de voetbalkantine, vergader- en de kleedruimtes was een schrobmachine nodig die onder andere het water op kon zuigen onder de tafels. Daarnaast was van belang diverse soorten borstels en pads te kunnen gebruiken in verband met de diverse vloertypes. Giet- en tegelvloeren waren voornamelijk hierbij aanwezig. Tevens moest de schrobzuigmachine compact genoeg zijn in verband met de beschikbare ruimte, maar toch krachtig genoeg om de vloer grondig te reinigen.

Advies en aangedragen oplossing

Het advies is uitgegaan naar een HD Onyx 43B:

  • De HD Onyx 43B heeft de eigenschap ook achteruit het water te kunnen opzuigen. Hierdoor kan de machine ook onder tafels schrobben en droog achterlaten.
  • Het schoonmaken met de HD Onyx 43B kan sneller door de hoge borsteldruk en het vuil wordt hierdoor eenvoudiger verwijderd van de vloer.
  • Door het eenvoudig kunnen wisselen tussen een pad en borstel, is de machine te gebruiken zonder uitvoerige gebruikerstraining. Daarbij is deze snel in te zetten voor diverse vloertypes.
  • Door het compacte formaat is het geen probleem om in de kleine ruimtes, zoals een kleedruimte met douches te manoeuvreren. Hierdoor is het niet nodig kleine ruimtes apart nog te moppen.

We hoeven niet alle tafels opzij te zetten, maar kunnen nu in één arbeidsgang de gehele vloer reinigen.

Schrobben onder tafels in voetbalkantine met een compacte schrobmachine