Reitsma Gevelrenovatie werkt nu stofvrij

Probleemstelling

Binnen de branche van gevelrenovatie wordt gewerkt met apparatuur waarbij veel fijnstof vrijkomt. Reitsma zocht een goede solide oplossing voor het fijnstof en een industriële stofzuiger waarbij makkelijk op hoogte gewerkt kan worden (8 meter).

Advies en aangedragen oplossing

Doordat Reitsma veelal op hoogte werkt dient de stofzuiger voorzien te zijn van een lange zuigslang. Dit zodat de machine op de grond kan blijven staan en niet zijn zuigkracht verliest. Daarnaast dient de stofzuiger dagelijks gebruikt te worden. De oplossing van HD van Dijk is de industriële stofzuiger HD Industrial Soludust 235.

Deze machine is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en voor het opzuigen van fijnstof. Dit komt omdat het polyester filter geleidend is en antistatisch door een aluminium laagje. De standaard zuigslang van 5 meter is door HD van Dijk verlengt tot 10 meter waardoor er een groter bereik gecreëerd wordt.

Omdat de stofzuiger zo veel zuigkracht heeft door 2 krachtige motoren valt er erg fijn mee te werken. Ook raakt hij niet snel verstopt. Het fijne van deze machine is dat hij een lange zuigslang van 10 meter heeft. Dit komt goed van pas omdat er regelmatig op een hoogte gewerkt word van 8 meter.

Reitsma Gevelrenovatie werkt nu stofvrij