Nivo Noord kiest voor werkwagens op maat!

Probleemstelling

Schoonmaakbedrijf Nivo Noord had bij een productiebedrijf in levensmiddelen werkwagens in gebruik voor de dagelijkse reiniging. De werkwagens voldeden niet meer vanwege versleten wielen en de daarmee ongewenste geluidsproductie van de werkwagens. Daarnaast het niet meer kunnen aanpassen van de werkwagens aan de schoonmaaktaak, heeft Nivo Noord doen besluiten te kijken naar alternatieven.

Advies en aangedragen oplossing

Het advies is uitgegaan naar twee Procart 311 en twee afsluitbare Procart 313 werkwagens, allemaal voorzien van een dubbel mopemmersysteem met vlakmoppers.

  • Beide werkwagens hebben gelagerde wielen die stiller zijn dan reguliere wielen en daarnaast hygiënischer, sterker en duurzamer.
  • De werkwagens hebben maar liefst 5 gelagerde wielen (één extra in het midden). Dit zorgt voor betere stabiliteit en het “doorhangen” op termijn wordt voorkomen.
  • De Procart werkwagens biedt Nivo Noord de mogelijkheid om deze naar wens samen te stellen. Hierdoor is een goede gewichtsverdeling over de werkwagen mogelijk en kan deze worden gespecificeerd op de schoonmaaktaken.
  • De Procart 313 is rondom voorzien van deuren, wat niet alleen een verzorgde indruk geeft, maar ook ervoor zorgt dat schoonmaakproducten veilig staan opgeborgen.

Eindelijk een wagen die toegespitst kan worden op de schoonmaaktaak (modulair, uitstraling, stabiliteit)!

Nivo Noord kiest voor werkwagens op maat!