Kleine veegmachine en grote zit-veegmachine voor vegen van stof in een kas

Probleemstelling

Allure tuinplanten wilde haar huidige achterloop veegmachine vervangen en daarnaast een zit veegmachine voor de grote oppervlaktes in gebruik gaan nemen. Dit ter verbetering van de productiviteit om kostenbesparing mogelijk te maken. Om andere delen van de kas te bereiken moest de loop veegmachine eenvoudig verplaatsbaar zijn over een transportband. Door de aanwezige tuinplanten kon namelijk niet altijd de veegmachine verplaatst worden via de normale paden in de kas. Daarom is de loop veegmachine voorzien van een breder voorwiel en daarnaast is er een extra breed wiel gemonteerd aan de achterzijde. Dit achterste wiel is daarbij draaibaar, waardoor de machine normaal kan worden gebruikt tijdens het vegen. De loop veegmachine moest daarbij niet zwaar zijn, zodat één persoon de machine op en van de transportband kon plaatsen.

Advies en aangedragen oplossing

Het advies is uitgegaan naar de Dulevo 700 en een grote zit veegmachine:

  • Door het lage gewicht van de Dulevo 700 kan de veegmachine op de transportband vervoerd worden en door één persoon op en van de transportband worden geplaatst.
  • De Dulevo 700 kan worden aangepast met een breder voorwiel en extra draaibaar steunwiel aan de achterzijde, waardoor deze eenvoudig is te verplaatsen.
  • De grote zit veegmachine veegt moeiteloos de grote oppervlaktes waardoor sneller kan worden gereinigd en bespaard word op de kosten.
  • Door gebruik te maken van twee veegmachine wordt de productiviteit verhoogd.

Door de aanpassing is de veegmachine is eenvoudig te verplaatsen en door één persoon op en van de transportband te plaatsen!

Kleine veegmachine en grote zit-veegmachine voor vegen van stof in een kas