Garagebedrijf schaft voor de werkplaats een compacte schrobmachine aan

Probleemstelling

Voor de schoonmaak van de werkplaatsvloer werd een grote schrobmachine gebruikt. Deze moest worden vervangen en hierbij ging de voorkeur uit naar een kleinere schrobmachine. Door een compacte schrobmachine kon namelijk op meer plaatsen worden gereinigd dan in de huidige situatie. Een schrobmachine die veelzijdiger ingezet kon worden, was van belang. Deze veelzijdigheid kan worden vergroot door een schrobmachine die onder andere achteruit kan reinigen. Voor het verwijderen van onder andere vetten, olie en bandensporen, was een schrobmachine nodig met hoog reinigend vermogen.

Advies en aangedragen oplossing

Het advies is uitgegaan naar een HD Onyx 43B:

  • Door de grote wielen en doordat het zuigrubber 180 graden kan draaien, is de schrobmachine zeer wendbaar en zuigt het vuile water eenvoudig op, ook in kleine ruimtes/hoeken.
  • De schrobmachine kan achteruit schrobben en ook het vuile water direct opzuigen. Hierdoor neemt de veelzijdigheid van de reinigingsmachine toe.
  • De HD Onyx 43B is compact van formaat, maar heeft de prestaties vergelijkbaar met grotere schrobmachines. Vervuiling zoals olie, vet en ingereden vuil is hierdoor eenvoudig te reinigen.

Door het algehele ontwerp is de schrobmachine ook te gebruikten op moeilijk bereikbare plekken

Garagebedrijf schaft voor de werkplaats een compacte schrobmachine aan