Ingevuld! Vacature planner service & onderhoud

Gepubliceerd op 23 mei 2019

Misschien heb je onze duurzame reinigingsmachines wel voorbij zien komen op RTL7 in het programma “Greenproject”. Jij bent geïnteresseerd in techniek, je hebt een leuke baan maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging met meer klantcontact. Jij wordt blij van plannen, organiseren en coördineren en wil onze afdeling Technische dienst & Aftersales vernieuwen met frisse ideeën.

Ga dan de uitdaging aan en kom HD van Dijk Duurzame reinigingsmachines versterken!

Vacature is ingevuld.

HD van Dijk Duurzame reinigingsmachines:

De visie op de wereld om ons heen verandert snel. Dat geldt zeker als het gaat om duurzaamheid, betrouwbaarheid, hygiëne, efficiëntie en persoonlijke veiligheid. Regelgeving volgt regelgeving in een steeds hoger tempo op. Hierdoor hebben bedrijven en instellingen steeds meer behoefte aan een partner die samen met hen kijkt naar werkbare oplossingen voor een schone en veilige werk- en leefomgeving.
HD van Dijk is de innovatieve en flexibele partner, die samen met haar klanten kijkt naar de meeste efficiënte, duurzame en unieke kwaliteitsoplossingen op maat. Dit door persoonlijk contact, waarbij objectief onafhankelijk advies wordt gegeven op basis van meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap.

Wat ga je allemaal bij ons doen:

Jij krijgt de uitdaging om de servicebeleving van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Immers de unieke reinigingsmachines (bijv. elektrische straatveegmachines) verlangen een goed en vernieuwend serviceapparaat.
Hoe zien we dit voor ons? Jij bent de schakel tussen de techniek, de klanten en interne collega’s. Als eerste aanspreekpunt voor service gerelateerde vraagstukken geef je telefonisch advies en zoekt naar passende oplossingen. Als het telefonisch niet opgelost kan worden dan plan je een servicebeurt op locatie in. Je coördineert/ bewaakt de planning en informatievoorziening van onze monteurs en servicepartners.

Profiel:

 • Een energiek persoon die op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen en daardoor de afdeling naar een hoger niveau brengt.
 • Commercieel ingesteld, oplossingsgericht, representatief en communicatief vaardig
 • Technisch inzicht hebben is een pre
 • Kan werken in een team, houdt van een uitdaging en is flexibel
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • In bezit van rijbewijs B

Wat wij bieden:

 • Fulltime baan – 40 uur per week. Uiteraard zijn minder uren bespreekbaar.
 • Een bedrijf waar samenwerken als team hoog in het vaandel staat
 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen
 • Een afwisselende en uitdagende baan
 • Een marktconform salaris

Interesse:
Ga jij graag de uitdaging aan? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@hdvandijk.nl
Bij vragen kun je bellen naar 0518-402247 en vragen naar Gerrit Jan Hiddink of Henk van Dijk

Wil je de uitzending van RTL 7 terug zien? Bekijk deze dan op: YOUTUBE