Productgroep van de maand

Gepubliceerd op 14 maart 2017

Over de HD Floorpul stand-on schrob-/zuigmachines: wendbaar, flexibel, compact en zeer droog resultaat! Zeer geschikt voor grotere oppervlakten waar de flexibiliteit van een compacte achterloop schrobmachine gewenst is.

De HD Floorpul Quartz stand-on schrob-/zuigmachines bieden een veelzijdige oplossing voor het reinigen van de vloer.

De HD Floorpul Quartz combineert de werkkracht van een opzit schrob-/zuigmachine met de de wendbaarheid en flexibiliteit van een compacte achterloop schrobmachine. Daarnaast onderscheidt deze schrob-/zuigmachine zich in de markt door de vloer zeer droog achter te laten, droger dan welke machine dan ook en een ongekende werktijd tot 5 uur lang!

Voordelen van de HD Floorpul Quartz stand-on schrob-/zuigmachine:

  • Uitstekend zicht rondom de schrob-/zuigmachine, namelijk 360° doordat de gebruiker achterop de machine staat
  • Ergonomisch ontwerp gericht op gebruikersgemak
  • Het stand-on platform beheert automatisch het stoppen en hervatten van de werkzaamheden
  • Grote tankinhoud voor een lange werktijd
  • Zeer droog resultaat waardoor er direct weer met pompwagens/heftrucks gereden kan worden, zonder kans op strepen op de vloer

Dit maakt de HD Floorpul Quartz stand-on schrob-/zuigmachine uitermate geschikt voor het gemakkelijk en efficiënt reinigen van grote oppervlakten, met bijvoorbeeld smalle paden en/of grote vaststaande objecten.

Heeft u vragen over de toepasbaarheid van een (stand-on) schrob-/zuigmachine binnen uw bedrijf? Onze specialisten adviseren u graag over de toepasbaarheid en geschiktheid van elke machine. Dit geeft u de garantie dat u bij HD van Dijk altijd de geschiktste schrob-/zuigmachine aanschaft.