Nieuwe samenwerking: HD van Dijk Reinigingstechniek en GCA Schoonmaak

Gepubliceerd op 2 november 2016

Onlangs heeft HD van Dijk Reinigingstechniek een HD Floorpul Diamond 100S opzit veeg-/schrobmachine geleverd aan schoonmaakbedrijf GCA Schoonmaak.

De machine zal worden ingezet op de Jaarbeurs Utrecht waar GCA Schoonmaak sinds jaar en dag de schoonmaak verzorgt.

De keuze viel voor de HD Floorpul Diamond 100S, omdat GCA Schoonmaak opzoek was naar een machine die vloer zeer droog achterlaat, van industriële kwaliteit is en een grote capaciteit heeft. De doorslaggevende keuze werd gemaakt doordat de HD Floorpul Diamond 100S uitgerust is met een zijborstel, waardoor dicht langs de stands schrobben mogelijk is zonder kans op beschadigingen.

De HD Floorpul Diamond 100S opzit veeg-/schrobmachine is uitgevoerd met een cilindrische borstel. Hiermee kan de machine naast schrobben en zuigen ook vegen, waardoor de machine grof vuil op kan nemen tijdens het reinigen.

HD van Dijk Reinigingstechniek wenst GCA Schoonmaak veel werkgenot en een goed reinigingsresultaat toe met de HD Floorpul Diamond 100S

Op de eerste foto ziet u Dhr. Henk van Dijk die de sleutel overhandigd aan Dhr. Michael Kronenburg (algemeen directeur GCA Schoonmaak).