Lunchbijeenkomst Friese Zaken Club bij HD van Dijk

Gepubliceerd op 26 september 2017

Vandaag mochten wij de Friese Zaken Club verwelkomen voor een lunchbijeenkomst bij ons op het bedrijf in Sint Annaparochie.

Hier vertelde Gerrit Jan Hiddink over het “Ei van Columbus van HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines”.

Gerrit Jan is een clubgenoot van de Friese Zaken Club en voor de eerste lunchbijeenkomst van het nieuwe seizoen, mochten wij de Friese Zaken Club verwelkomen bij ons in Sint Annaparochie.

Tijdens de lunchbijeenkomst presenteerde hij het “Ei van Columbus van HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines”:

Naar eigen zeggen door creativiteit reuring weten te creëren met een eigen “Ei van Columbus”, heeft HD van Dijk uit kunnen groeien van machinehandel tot een duurzame partner.
HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines werd opgericht in februari 1988 als “Handelsonderneming”. Met diverse exclusieve Italiaanse machinemerken is het bedrijf in de loop van de jaren doorgegroeid tot de beste en meest flexibele partner voor duurzame oplossingen voor schone werk- en leefomgevingen. Een partner die dat volledig waar kan maken.

 

Over de Friese Zaken Club:

“Friese Zaken is de netwerkorganisatie voor ambitieuze en ondernemende mensen die zakendoen in Friesland.
Friese Zaken is toekomstgericht en zet in op groei. Daarmee maakt Friese Zaken je rijker.

We organiseren 20 bijeenkomsten per seizoen en hebben daarnaast kennisgroepen. De 20 bijeenkomsten zijn verdeeld over 10 avondbijeenkomsten en 10 lunchbijeenkomsten. De kennisgroepen organiseren we parallel aan de 20 bijeenkomsten gedurende het seizoen. Ze zijn samengesteld op basis van een gemeenschappelijke ontwikkelingsbehoefte en zorgen voor de gewenste diepgang.

Met deze grote diversiteit aan bijeenkomsten willen we zakelijk Friesland verbinden en bijdragen aan jouw ontwikkeling én aan die van de economie in Noord-Nederland.”
(friesezaken.frl)